Etusivu / Palvelut / Julkiset hankinnat

Julkiset hankinnat

Julkisiin hankintoihin liittyvistä palveluistamme yleisesti

Hankintayksiköille

”Lakiasiaintoimisto Dominus Oy:n asiantuntijoita hyödyntämällä varmistat, että hankintayksikkösi hankinnat toteutetaan kustannustehokkaasti, ammattitaitoisesti ja mahdollisimman riskittömästi.”

Lakiasiaintoimisto Dominus Oy:n asiantuntijat avustavat julkisyhteisöjä ja muita hankintayksiköitä julkisissa hankinnoissa. Hoidamme hankintayksikön puolesta tarjouskilpailun toteuttamisen sähköistä hankintajärjestelmää hyödyntämällä hankintalainsäädännön mukaisesti aina tarjouspyynnön laadinnasta hankintapäätöksen tekemiseen saakka.

Asiantuntijamme hallitsevat julkisten hankintojen vaiheet ja eri hankintamenettelyt, oli kyse sitten pienhankinnasta tai neuvottelumenettelyä vaativasta hankinnasta. Autamme asiakkaitamme valitsemaan tarkoituksenmukaisimman hankintamenettelyn sekä asettamaan tarjousten vertailuperusteet siten, että hankinnat tukevat hankintayksikön tavoitteita. Tarjoamme myös koulutusta hankintayksikön tarpeiden mukaisesti.

 

Laadukkaan tarjouskilpailun lisäksi varmistamme hankintayksikön etujen turvaamisen myös sopimuskauden aikana. Tarvittaessa avustamme lisäksi oikaisuvaatimukseen vastaamisessa sekä markkinaoikeusprosessissa.

 

Tarjoajayrityksille

”Lakiasiaintoimisto Dominus Oy:n asiantuntijoita hyödyntämällä varmistat, että yrityksesi on tietoinen liiketoimintasi kannalta olennaisista julkisia hankintoja koskevista tarjouskilpailuista, osallistuu niihin sekä ennen kaikkea jättää tarjouskilpailussa tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen.”

Tuntuuko julkisiin hankintoihin osallistuminen aikaa vievältä ja turhauttavalta? Lakiasiaintoimisto Dominus Oy:n asiantuntijat avustavat yrityksiä menestymään julkisissa hankinnoissa läpi koko hankintaprosessin aina tarjouksen laatimisesta sopimusneuvotteluihin.

Lakiasiaintoimisto Dominus Oy:n asiantuntijat avustavat yrityksiä julkisten hankintojen tarjouskilpailuihin osallistumisessa. Seuraamme yrityksesi puolesta markkinoita ja sähköisiä kilpailutusjärjestelmiä. Kerromme, kun käynnissä on kilpailutus, johon yrityksesi kannattaisi osallistua. Laadimme lisäksi yrityksesi puolesta tarjouksen, joka täyttää tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset ja avustavamme hankintapäätösten hankintalainmukaisuuden arvioinnissa sekä mahdollisissa oikaisuvaatimus- ja valitusprosesseissa.

Palvelumme avulla voit keskittyä yrityksesi ydinosaamiseen, me huolehdimme muusta.

 

Julkisiin hankintoihin liittyviä tyypillisiä toimeksiantoja

Sähköisen kilpailutusjärjestelmän käytössä opastaminen
Tarjouspyynnön laadinta
Hankintapäätösluonnoksen laadinta
Oikaisuvaatimukseen vastaaminen
Käynnissä olevien tarjouskilpailuiden seuranta ja raportointi asiakkaalle
Tarjouksen laadinta
Oikaisuvaatimuksen ja valituksen laadinta
Markkinaoikeusprosessissa avustaminen

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai varaa heti aika maksuttomaan asiakastapaamiseen.