Mauri Koski

Johtava hankintakonsultti

Mauri Koski

Erityisosaamisalueet

  • Julkiset hankinnat
  • Hankintatoimen kehittäminen
  • Kilpailutusprosessi ja Cloudia –kilpailutusjärjestelmä
  • Hankinta- ja myyntisopimusten laadinta

Mauri Koski avustaa hankintayksikköjä ja tarjoajia julkisissa hankinnoissa sekä hankintatoimen kehittämisessä. Tyypillisiä Maurin hoitamia toimeksiantoja ovat erilaiset hankintayksiköiden tai tarjoajien julkisia hankintoja koskevat konsultoinnit, tarjouspyyntöjen, tarjousten, hankinta- ja myyntisopimusten laadinta sekä sopimusneuvottelut.

Mauri on työskennellyt julkisten hankintojen parissa yli seitsemän vuoden ajan. Aikaisemmin Mauri on työskennellyt muun muassa Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksella hankinta-asiantuntijana sekä oman toimen ohessa Kiinteistö Oy Mosaiikkitorin Pysäköintilaitoksen sekä Kiinteistö Oy Kaisaniemen Metrohallin toimitusjohtajina. Mauri on lisäksi avustanut useita Helsingin kaupungin tytäryhtiötä julkisissa hankinnoissa. Maurilla on kokemusta vaativista julkisista hankinnoista hankintalajista riippumatta – olipa sitten kyseessä mittava rakennusurakka tai pienempi palveluhankinta.

”Parasta julkisten hankintojen parissa työskentelyssä on auttaa hankintayksikköjä ja tarjoajia saavuttamaan tavoitteensa omaa kokemustaan hyödyntämällä. Asiakkaan etu ja tavoitteet toteutetaan rautaisella ammattitaidolla ja luottamuksella omaan työhön sekä osaamiseen.”